Saturday Nights

Han hade sitt leende på plats, som faktiskt, ibland övergick till ett stort, brett flin med ett "hehe" eller kanske ett "hihihi"..



Smile if there's anything you want..



Jag måste bara tillägga att jag och Elin, vi är gulliga mot varandra att jag tycker att alla borde få ta del av det.. (texten är skrivet på msn och även lunar).

Jenny:
jag är kanske bara fejk-söt :P
Elin:
nej, du är porslindockssöt. en sån där som alla småbarn pekar på och vill ha i juklapp av sina föräldrar. Jag är det som blir kvar när barnen lekt med dig tills dom tröttnat. sliten. jag är en trasdocka
Jenny:
Jag är en såndär porslinsdocka som man slänger i golvet när man blir arg och sedan bara sopar ihop till en hög och slänger ned i soptunnan. Men du, du är en trasdocka, som man slänger ner hel i soptunnan när man blir arg, men plockar upp efter en stund för man ångrar sig så mycket.
Elin:
Jenny, jag kanske inte säger det så ofta - men du är bäst. Och det där var supergulligt. Men egentligen är det såhär, du och jag.. vi är dom där två dockorna som mammorna ställer högst upp i barnens hyllor. För att dom inte nångång ska bli papperskorgsoffer. Vi är dom där dockorna, som barnen bjuder hem kompisar för att visa stolt upp. Också står alla nedanför med lysande ögon och bara drömmer om att få ta ner och leka med oss