Den där kvisten gillar jag.

Idag har jag och pappa hälsat på hos farmor och farfar. Farfar hade födelsedag. Vi, jag och pappa, köpte en bukett full med rosor och andra fina blommor. De gul- orangea rosorna gjorde att buketten såg varm och mysig ut. Jag tyckte om den. Jag vill också få en sådan, innan jag fyller 30 iallafall. Snart är det nytt år, 2007 heter det. Det låter som ett tråkigt år. Jag tror att man kan göra det till ett roligt år iallafall. 


jenny    Ganska långt och ensamt, varmt och stressande.  



Jag tänker på livet, som man alltid kommer att tänka på när man bara har sig själv i närheten. Livet är en sån sak som man alltid kommer att tänka på när man har hört om någonting hemskt på radion eller läst i tidningen om någonting fruktansvärt som händer i världenm där man själv aldrig har bott, och som man själv aldrig har upplevt. Livet är läskigt om man frågar mig. Människans beteede är kusligt. Vi springer omkring i jogging skor för att "hålla formen", vi åker runt i bilar för att vi inte har uppfunnit längre ben. Hade vi längre ben skulle vi istället kunna jogga för att "hålla formen" och samtidigt ta oss till affären lika snabbt som det skulle ta att åka bil.


Vänd dig inte om för att se efter om jag saknar dig !

It’s a new secret I have found

Jag kanske inte längre vet vad som är bra? Jag måste kanske träna på att lära mig saker? Jag måste kanske lära mig att tänka som dom som är smarta och kan allt? Jag vill inte tänka som dom. Dom tänker inget bra, om dom tänker så som jag tänker att dom tänker, tänker jag..
Sak samma, jag vill tänka som mig och inte som dom.
Vad onödigt jag tänker.. egentligen. Jag kommer aldrig kunna tänka som dom och jag vet inte varför jag ens tänkte tanken att det skulle kunna bli så?





det är när glasklockorna slungas högt som de slår i väggarna
alla väggar i hela värden
i din vägg och i min vägg
i hennes vägg och i hans vägg

när de slutar
finns ett långt klangande eko efter verje klocka som krossats

det slår i huvudet
som när man har fyrtiograders feber 
och man står upp, försöker göra allt
för att kyla ned sig själv
man börjar nypa tag i varje kall snöflinga
som yrar omkring i den stora himlen