fanfanfan...


Gårdagens stora händelse var att jag tappade kristins nyköpta, tunga, inpacketerade hylla på foten och svimmade.
Jag hade tänkt att jag skulle packa upp den ur kartongen medan mamma var ute och parkerade bilen, men det ville den inte. Den beslöt sig därför att glida ur mitt handfäste och drämma till hårt som bara den på min högra fot. Jag skek "FAAAA-AN!" Och om jag minns rätt så lade jag mig ner raklång på golvet.
Hur som helst vaknade jag till med huvudet på hyllan och blicken upp i taket. Jag fattade inte ett jota. Sakta började jag inse vad som just hade hänt... Jag skek "FAAAA-AN!" ytterligare en gång. Sedan bad jag min kära lillasyter att hämta någonting med socker i.
Jag kände smärtan vibbrera i hela foten, jag vågade inte röra mig. Syster kom springande med en flaska flytande honung. Jag hörde i samma ögonblick en dörr som öppnades. "Jag svimmade!" ropade jag, och började gråta. Mamma kom in och och jag fick förklara precis vad som hade hänt. Hon satte sig vid fotändan och började känna lite lätt på min fot. Den gick att röra, men fan vad ont jag hade.


tretvåettnoll

Har lovat Maria att uppdatera bloggen. Tjejen åkte till Kenya idag och ska stanna där i sex veckor! Själv flyttar jag om cirka fem veckor, det betyder att vi inte kommer ses på ett tag... Det känns väldi tråkigt. Har snuddpå bott hos Maria hela senaste veckan. Vi har sjungit Nothing Compares 2 U, minst en gång om dagen! - Det hade jag tänkt fortsätta med.

Solen sken starkt idag, bra flygplansväder. Och jag har en förkylning på g. Hade annars varit en perfekt dag för pulkabacken!
Klockan fyra ska jag träffa Elin och Lena på det nya caféet som ligger på samma gata som åttan, så det är snart dags att pinna ner mot stan...